Autogiro

Hyresbetalning via Autogiro

Hyran betalas i förskott och senast den sista vardagen varje månad ska hyran vara oss tillhanda. Det enklaste och bästa sättet att betala hyran för både dig och oss är:
Autogiro

  • Inga hyresavier.
  • Glöm förfallodagar.
  • Automatisk överföring från ditt Bankkonto.
  • Alltid rätt hyresbelopp och betalningsdag.
  • Inga ränteförluster, inga förseningsavgifter och inga bankavgifter.

Vad är autogiro?
Hyran dras automatiskt från ditt konto och förmedlas till oss, du ser bara till att pengarna finns där. Du slipper avier, men vid en ändring i hyran eller annat så får du en hyresavi i brevlådan som bekräftar förändringarna. Om du ändå vill få en hyresavi varje månad så går det att ordna.

Att lämna ett Medgivande 
Du fyller i och undertecknar en Medgivandeblankett som sen skickas/lämnas till :
Vilhelmina Bostäder AB/Vilhelmina Fastighetsförvaltning AB
Volgsjövägen 48
91281  Vilhelmina.

Här nedan kan du ladda hem en Medgivandeblankett för utskrift. Har du inte möjlighet att skriva ut själv så kontakta oss så skickar vi en. Du är också välkommen in till vårt kontor för att hämta en.

Skriv ut en autogiroblankett här : Autogiroanmälan »

Täckning på kontot
Du måste alltid se till att täckning finns på kontot senast kl 00.01 på förfallodagen så att betalningen kan bli utförd. Blir inte betalningen utförd så går det vidare till en inkassoåtgärd. VIBO har rätt att omedelbart avsluta din anslutning till Autogiro om du vid upprepade tillfällen inte har haft tillräcklig kontobehållning på förfallodagen.

Önskar du mer information, kontakta vår Kundservice på telefon 0940-140 92.

För att kunna ladda hem våra blanketter måste du ha Acrobat Reader installerat i din dator. Om du inte har det installerat kan du ladda ner programmet gratis från Adobe här.