Ledig tjänst hos VIFAB – Elektriker

Elektriker till Vilhelmina Fastighetsförvaltning AB

Vi behöver förstärka vår organisation med en elektriker. Du kommer att ingå i underhållsorganisationen i företaget. Vi är idag totalt 23 anställda i företaget och ansvarar för förvaltningen av kommunens och Vilhelmina Bostäder ABs fastigheter (ca 140 000 m2).

 

Arbetsuppgifter

Som elektriker kommer du att tillsammans med övriga kollegor i gruppen ansvara för underhåll av kommunens och VIBOs fastigheter.

Som huvudsaklig uppgift kommer du praktiskt att ansvara för våra byggnader och dess inre och yttre miljö avseende elektriska installationer, felsök, reparationer och viss verksamhetsservice.

I övrigt förekommande arbetsuppgifter inom om-och tillbyggnad av elektriska anläggningar.

Du ska vara ett stöd till våra hyresgäster och beställare i frågor rörande el. Du kommer att medverka till att utveckla och optimera våra anläggningar, arbetssätt och rutiner så att det leder till en effektiv förvaltning.

 

Egenskaper 

Du är lojal och självständig. I förlängningen ska du kunna sköta felsökningar, planering och problemlösning gällande de elektriska systemen i fastigheterna. Vi söker dig som är social, och initiativrik. Du ska agera professionellt vid kontakter med beställare, hyresgäster och entreprenörer.

Service och relationer är dina ledord och din drivkraft är att göra våra kunder nöjda utan att ge avkall på affärsmässigheten. Du tycker om att hålla ordning och reda i ett komplext och varierande arbete, detta är en förutsättning för att lyckas i rollen. En god datorvana (smartphone, PC och platta) samt en viss administrativ kompetens är också viktigt för att kunna hantera flöden av arbetsorder och underlag för fakturering med mera.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är elektriker eller har erfarenhet och kvalifikationer som elinstallatör. Då arbetsuppgifterna kan vara varierande lägger vi stor vikt vid att du har praktiskt handlag för en mångfald av arbetsuppgifter samt är flexibel och kreativ. Stor vikt kommer att läggas i din personliga lämplighet vid utvärdering.

Du ska vara utbildad elektriker.

Du ska ha B-körkort.

Praktisk erfarenhet

Du ska ha arbetat med el i minst två år.

Minst ett av åren ska du ha arbetat i ett elinstallationsföretag med elinstallationsarbeten på lågspänningsanläggningar eller begränsade arbeten på lågspänningsanläggningar.

Tidigare auktoriserad som elinstallatör är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provtjänstgöring de första sex månaderna.  Tillträde enligt ö.k.  Sista ansökningsdag är den 2022-11-30. Interjuver kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Välkommen med din ansökan, bifoga CV och personligt brev.

 

Kontakt:

Jonatan Ramstedt, Underhållschef, 073-448 58 22

Maria Philipsson, VD, 070-349 58 65

 

Din ansökan skickas till Vilhelmina Fastighetsförvaltning AB, 912 81 Vilhelmina eller via e-post till jonatan.ramstedt@vilhelmina.se