Ledig tjänst hos VIFAB – Fastighetsskötare

Flygbild Vilhelmina

Fastighetsskötare Vilhelmina Fastighetsförvaltning AB

 

Vi behöver förstärka vår organisation med en fastighetsskötare som kommer att ingå i driftorganisationen i företaget. Vi är i dag 23 anställda i företaget och ansvarar för förvaltningen av Vilhelmina kommuns och Vilhelmina Bostäder ABs fastigheter (ca 140 000 m2).

 

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare kommer du att tillsammans med övriga kollegor i gruppen ansvara för den dagliga driften och skötseln av kommunens och VIBOs fastigheter .

Som huvudsaklig uppgift kommer du praktisk att ansvara för våra byggnader och dess inre och yttre miljö avseende funktioner, skötsel, felsökning, reparationer och verksamhetsservice. Du är spindeln i nätet för de fastigheter du ansvarar för och har exempelvis kontakt med  servicepartners och företag som utför myndighetsbesiktningar.

Du ska vara ett stöd till våra hyresgäster och beställare i driftsfrågor. Du kommer att medverka till att utveckla och optimera våra anläggningar, arbetssätt och rutiner så att det leder till en effektiv förvaltning.

 

Egenskaper 

Du ska självständigt kunna sköta ronderingar, felsökningar, injustering, planering och problemlösning gällande de tekniska systemen i fastigheter.

Vi söker dig som är social, självständig och initiativrik. Du kan agera på ett professionellt sätt vid kontakter med beställare, boende och entreprenörer. Service och relationer är dina ledord och din drivkraft är att göra våra kunder nöjda utan att ge avkall på affärsmässigheten.

Att tycka om att hålla ordning och reda i ett komplext och varierande arbete är en förutsättning för att lyckas i rollen. En god datorvana (smartphone, PC och platta) samt en viss administrativ ådra är också viktigt för att kunna hantera flöden av arbetsordrar och underlag för fakturering med mera.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fastighetsteknikerutbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Då arbetsuppgifterna kan vara varierande lägger vi stor vikt vid att du har praktiskt handlag för en mångfald av arbetsuppgifter samt är flexibel och kreativ.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provtjänstgöring de första sex månaderna.  Tillträde enligt ö.k.  Sista ansökningsdag är den 17 september 2021. 

Välkommen med din ansökan, bifoga CV och personligt brev. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Jonas Fjällström Driftchef, 070-240 94 51

Maria Philipsson, VD, 070-349 58 65

 

Din ansökan skickas till Vilhelmina Fastighetsförvaltning AB, 912 81 Vilhelmina eller via e-post, jonas.fjallstrom@vilhelmina.se