Bekvämt boende för dig som fyllt 65 år

Nu håller tillgänglighetsanpassade och moderna lägenheter på att iordningställas på Åsgatan 7 för den som fyllt 65 år. Det blir 16 stycken tvåor på 72-74 kvm och hyran kommer att ligga på mellan 8400-8700 kronor i månaden. Lägenheterna beräknas vara klara under hösten 2024.

Här kan du se planlösningarna: Planlösningar 65+

Det kommer bland annat att finnas hiss, balkong till alla lägenheter, egen tvättmaskin i badrummet och ett modernt utrustat kök. Läs mer här i vår broschyr: Broschyr 65+

Välkommen att ställa dig i kö! Använd denna länk: Bostadsanmälan

Historik: Vibo och Statens Bostadsomvandling (SBO) har gått samman i ett gemensamt projekt för att totalrenovera fastigheten på Åsgatan 7 A-C. Renoveringen omfattar en komplett ombyggnad av fastigheten för att skapa moderna och bekväma lägenheter med god standard. Alla lägenheter kommer att utformas för att möta behoven av tillgänglighet. I renoveringen kommer man att följa nyproduktionskraven enligt BBR (Boverkets byggregler), vilket innebär att lägenheterna kommer att vara tillgängliga även för personer med behov av rullstol. Varje lägenhet får en rymlig klädkammare och det blir också möjligt att ta hissen ända ner i källaren till sitt förråd. Dessutom kommer alla lägenheter att få en kombotvättmaskin så hyresgästerna inte behöver ta sig ner till gemensamma tvättstugan.