previous arrow
next arrow
Slider

Leva & Bo i Vilhelmina

Hos Vilhelmina Bostäder AB har du alla möjligheter att hitta ditt drömboende i Vilhelmina. Våra 700 lägenheter ligger väl samlade i tätorten och standarden är bra. Vilhelmina som ort har mycket väl utbyggd service och allt inom gångavstånd.

Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 kvadratmil med två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Med de stora ytorna är det bra att det finns 160 mil pistade skoterleder och vandrings- och cykelleder. De stora skogsområdena är öppna för jakt av alla de slag. Fisket i kommunen är variationsrikt, allt från flugfiske till pimpelfiske. Mer om friluftslivet i Vilhelmina hittar du på www.southlapland.com.

Vilhelmina har också ett rikt kulturutbud. Det finns en stark tradition inom kulturen och det finns, för att vara en liten ort, fantastiskt utbud av teater, musik, konst och annat. Även med idrottsutbudet är det väl beställt i Vilhelmina. Konstgräsplan och ishall finns naturligtvis och i tätorten hittar du även en fin skidanläggning, simhall, bowlinghall, ridhus, judohall och mycket mera. Det finns också fina promenadstråk finns med grillplatser och en badplats med naturlig sandstrand och fin lekplats. På kommunens hemsida, www.vilhelmina.se kan du läsa mer om detta utbud.