VIFAB söker en Ekonomiadministratör

Ekonomiadministratör till Vilhelmina Fastighetsförvaltning AB

Vilhelmina Fastighetsförvaltning har som uppdrag att förvalta Vilhelmina Bostäder AB och Vilhelmina kommuns fastigheter. Vifab har tre affärsenheter att rapportera.

Vi behöver förstärka vår organisation med en Ekonomiadministratör och du kommer att vara en viktig del av Vifabs administrativa team. Du kommer att ha en varierad tjänst inom den löpande redovisningen med särskilt ansvar för leverantörsreskontra, kundreskontra och del av fakturering. Arbetet innebär stort eget ansvar med självständiga arbetsuppgifter samtidigt som du ingår i teamet utifrån ett helhetsperspektiv. Vidare kommer du stötta upp med övriga ekonomiadministrativa arbetsuppgifter.

De arbetsuppgifter som du i huvudsak kommer att arbeta med är:

  • Ansvar för leverantörsreskontra
  • Del av företagens kundfakturering samt ansvar för kundreskontra
  • Bistå i arbetet med anläggningsregister och komponenthantering
  • Bistå i arbetet med löpande ekonomisk redovisning, månadsavstämningar, rapporter och uppföljning
  • Bistå i arbetet med budget, bokslut, prognoser och årsredovisning
  • Stöd till kollegor gällande redovisning och system
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter

Du bör ha relevant utbildning för tjänsten och tidigare arbetslivserfarenhet av arbete med ekonomi och administration är ett krav. Du har förståelse och erfarenhet av ekonomisystem och övriga tillhörande system. Har du arbetat inom fastighetsbranschen är detta ett plus.

Att arbeta effektivt och samtidigt leverera god kvalitet är viktigt för oss. Vi arbetar ständigt med att utveckla befintliga rutiner och arbetssätt, du kommer att vara en aktiv del av detta viktiga arbete tillsammans med dina kollegor. En del av förbättringsarbetet är att hitta sätt att automatisera och förbättra våra processer. För att lyckas i rollen är du skicklig på att hantera stora mängder data i olika system samt har kunskap om och intresse för digitala lösningar inom ekonomiadministration. Som person är du stresstålig, driven, självgående, lösningsorienterad med god samarbetsförmåga. Du är noggrann med ett stort intresse för siffror och ekonomi och är ordningsam med ett tydligt och strukturerat arbetssätt. Du trivs i en fartfylld miljö och gillar att arbeta i en företagskultur där det händer mycket.

Arbetstid/Varaktighet

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100 % med provanställning de första sex månaderna.

 

Lön

Individuell lönesättning.

 

Kontaktpersoner

Maria Rickardsson, ekonomichef 0940-140 91, eller André Dackmo, VD 0940-140 90

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev.

Sista ansökningsdag är 2024-06-24.

 

Din ansökan skickas till maria.rickardsson(@)vilhelmina.se